Председателят на Следствения комитет (СК) на Руската федерация е разпоредил да

...
Председателят на Следствения комитет (СК) на Руската федерация е разпоредил да
Коментари Харесай

Новосибирск иска забрана за „антикултурния феномен“ Линдеман

Председателят на Следствения комитет (СК) на Руската федерация е разпоредил да бъде направена проверка по групова жалба на жители на Новосибирск, които упорстват оповестеният за по-късно този месец концерт на фронтмена на Rammstein Тил Линдеман, да бъде анулиран. Това съобщи пресслужбата на Семеен кодекс.

Според съобщението членове на предприемчив комитет от Новосибирск са помолили група депутати да се извърнат към Следствения комитет, с цел да противодействат на германския „ антикултурен феномен “. Авторите оповестяват, че поради своите скандални песни и видеоклипове музикантът няколко пъти е имал проблеми със закона в Русия.

В обръщението си деятелите показват взаимност с мнението на ръководителя на Следствения комитет Александър Бастрикин, който неотдавна предизвести за „ хибридната война, водена против Русия от някои западни институции “ и настояват „ да им бъде даден отпор “, означиха от Семеен кодекс.

Това се случва все пак, които направи за Русия немският почитател на Мерилин Менсън през годината: записа съветска военна ария на съветски за съветски боен филм, снима клип в Ермитажа, премълча възпитано, когато съветски опозиционер бе наказан на затвор, защото гледал негов клип, пя на военно-музикален фестивал на Червения площад… и през цялата година не се умори да потвърждава какъв брой доста цени Русия, съветския народ и изключително по-нежната му част.

В апела, за който написа „ Медиязона “, творчеството на Линдеман се назовава „ посягане против публичния морал и нашите обичаи “ и „ изкривяване на историческата истина “. „ За нас като родители е доста мъчно да отглеждаме личните си деца в такива условия, да ги предпазим от потока мерзости и мръсотии, които се изливат отвред “, пишат в отвореното писмо угрижени поданици на града.

Тил Линдеман възнамерява да свири в Новосибирск на 26 януари като част от европейското турне ICH HASSE KINDER (АЗ МРАЗЯ ДЕЦА). Организаторите на концерта настояват, че това ще бъде единственото осъществяване на музиканта отвъд  Урал.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР